'El Fotògraf

de Tarragona Cultura


Convidat'


santa-tecla-hospitals-sociosanitari-albert-rue

En Mingo i na Rossona, els Nanos Nous de Tarragona del Nàstic, moments després de la seva visita al Centre Sociosanitari Santa Tecla-Llevant, dins de la iniciativa Santa Tecla als Hospitals. En Jaume Sàez, president i membre dels Nanos Nous des de fa gairebé 25 anys, em comentava: 'Ens omplen més aquestes visites que el Seguici', volent dir que durant la Cercavila, tot i que hi ha molta gent i ho gaudeixen molt, no arriben a empatitzar tant amb el públic ja que no els viuen tant de prop. En canvi, en una visita amb un grup de persones petit, connecten molt més amb ells, els poden abraçar, fer preguntes i conèixe’ls ben de prop.


santa-tecla-catedral-carrer-major-tarragona

Una parella del grup Duguna-Iruñeko Dantzariak de Pamplona es fa un petó mentre esperen el seu torn per entrar a la plaça de les Cols i oferir el seu ball de lluïment durant la 35a Mostra de Folklore Viu. És un dels moments de les llargues esperes que viuen tots aquells grups participants durant els actes de Santa Tecla que vaig poder observar i fotografiar. Qualsevol moment d’espera és bo per riure, tancar els ulls i descansar una mica, hidratar-se, fer-se selfies i també estimar-se i deixar-se estimar.


santa-tecla-mostra-folklore-viu-fotograf-convidat

Tarragonins i tarragonines observen un dels actes de Santa Tecla des dels seus balcons sota l'atenta mirada de la il·lustració d'en Magí de les Timbales, el seu auxiliar i el seu cavall en una de les banderoles del Carrer del Portalet. És una de les maneres de viure i formar part de tot allò que passa aquests dies pels carrers, i és que tot s’hi val: des del balcó, a peu de carrer, des d’una cafeteria o a collibè. Tothom a omplir aquests darrers dies les places i carrers de Tarragona!


santa-tecla-campaners-catedral-tarragona-albert-rue

Jesús Martínez, Cristóbal Conesa i Salvador Gibert, d’esquerra a dreta a la imatge, són alguns dels Campaners de la Catedral de Tarragona que com cada any realitzen el toc de prima i el repic general de campanes que anuncia la vigília de Santa Tecla. Probablement uns dels instruments més grans de Tarragona, tocats des d'un dels indrets més alts, per a una de les millors festes majors d’arreu! Visca Santa Tecla!


aliga-tarragona-santa-tecla-gitanes

Portadors de l’Àliga i membres del Ball de Gitanes de Tarragona comparteixen un ball improvisat al Pla de la Seu. Algunes de les imatges que també em vaig emportar són les Gitanes portant l’Àliga, nens i nenes tocant el tambor, descobrint l’interior de la Mulassa, fotografiant-se amb els Gegants o quedant-se bocabadats amb la Víbria.


#SantaTecla2017
#ElFotògrafConvidat

Setembre del 2017, Tarragona

Copyright © Albert Rué


Campamentos de refugiados saharauis

Siguiente proyecto

Ver más